Huisstijl

Huisstijlen, kwestie van visuele identiteit

Een sterke visuele identiteit is het beste middel om uw bedrijf goed in de markt te zetten. Huisstijldragers zijn onder andere uw drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, formulieren, rekeningen en brochures. Ook naamborden, bewegwijzering, stands op tentoonstellingen, relatiegeschenken, vlaggen en het wagenpark zijn dragers van uw huisstijl en kunnen bedrukt worden met uw visuele identiteit. Wij verzorgen het graag voor u.

Vragen en antwoorden

Wij luisteren naar uw wensen en brainstormen graag met u om tot de perfecte identiteit voor uw bedrijf te komen. Bij de invoering van uw nieuwe huisstijl is de voorbereiding belangrijk. Wat is uw huisstijl nu? Waar wilt u naar toe? Hoe wilt u overkomen? Wilt u verbinding houden met het verleden, of bent u er klaar voor om een hele nieuwe weg in slaan? Allerlei vragen die bijdragen aan een juiste bedrijfsidentiteit, zodat u kunt gaan doen waar u goed in bent.

Wij ontwerpen frisse en unieke huisstijlen die precies uitstralen wat u wilt. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende pakketten. Zelf samenstellen is uiteraard ook mogelijk.

Aparte huisstijl onderdelen kunnen eveneens door ons ontworpen worden. Dit kan verschillen van bijvoorbeeld nieuw ontworpen visitekaartjes tot briefpapier in een reeds bestaande huisstijl. Wij zijn flexibel en inzetbaar voor het ontwerp van verschillende huisstijl onderdelen. Ook kunnen wij via onze contacten voordelig drukken voor u regelen.

Voorbeelden

Vragen of interesse?

Klik hier om ons vandaag nog te contacteren voor een vrijblijvende offerte of meer info.