Communiefoto’s

Communiefoto’s… voor een eerste communie, plechtige communie of lentefeest?

Communiefoto’s in onze studio en/of op een buitenlocatie zijn dan ook een prachtig aandenken aan dit bijzondere moment en zullen overblijven als een prachtige tastbare herinnering. U zorgt voor een prachtige outfit en wij realiseren een prachtige fotoreportage van uw kind.

Deze reportage kan gewoon een leuk aandenken voor uzelf of opa, oma, peter en meter zijn, maar u kunt deze ook gebruiken voor bijvoorbeeld de de persoonlijke uitnodigingen voor de communie of als bedankkaartjes om achteraf aan de aanwezigen te geven als aandenken. Het ontwerp voor deze kaartjes kan ook door ons verzorgt worden, neem voor meer informatie daarover contact met ons op.

Andere mogelijkheden als origineel aandenken aan uw kinds feest voor bijvoorbeeld opa en oma of meter en peter zijn o.a een leuk collage ontwerp wat wij zelfs voor u kunnen laten afdrukken op canvas of kunststof. Of een prachtige communieboek waarin de mooiste foto’s van de reportages in prachtige collages verwerkt zitten.

Maak ruim op voorhand een afspraak voor de communiefoto’s. Wij nemen rustig de tijd om met u uw wensen te bespreken. Wilt u graag een sfeervolle shoot of juist een stoere shoot het is allemaal mogelijk.  Maak meteen ook duidelijk of u een studio-opname of buitenshoot wenst.  Uw communicant kan gerust zijn lievelingsspulletjes meebrengen, dit helpt altijd hem of haar op een nog natuurlijker manier in beeld te brengen en op deze manier worden de communiefoto’s van  uw zoon- of dochter meteen ook een stuk persoonlijker.

Wilt u graag foto’s gebruiken voor de uitnodigingen? De fotoshoot voor de uitnodigingen kan gemakkelijk gecombineerd worden met de communieshoot.  Naast de foto’s in communiekledij maken we ook een aantal opnamen in een casual outfit.  In goed overleg met u wordt het juiste design van de communie uitnodigingen voor het unieke communiefeest van uw zoon of dochter bepaalt.

Voorbeelden

Voorbeelden Communiekaartjes

Vragen of interesse?

Klik hier om ons vandaag nog te contacteren voor een vrijblijvende offerte of meer info.